برای نمایش فولدرهای خود کافی است قابلیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را در ویندوز خود فعال کنید .
برای این کار به Control Panel رفته و بر روی آیکون Folder Options کلیک کنید .
سپس با مراجعه به قسمت View گزینه Show hidden files and folders را علامت دار کرده و تیک گزینه Hide extensions for know file types را بردارید .
با تایید پنجره خواهید دید که فولدرهای به ظاهر حذف شده نمایان می شوند .
خوب حالا حتماً تصمیم گرفته اید تا Folder ها را از حالت مخفی خارج کرده و به حالت معمول در آورید .
پس بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست می کنید و گزینه Properties را انتخاب می کنید تا با برداشتن تیک گزینه Hidden فولدر را از حالت مخفی خارج کنید .
اما چه می بینید !!!!
بله گزینه Hiddens غیر فعال است !!!
چه باید کرد ؟
شاید اولین راهی که به ذهنتان برسد ، ساخت یک Folder جدید و انتقال فالیهای موجود در Folderهای مخفی شده به آن است اما اگر تعداد Folder های مخفی شده زیاد باشد و یا حجم فایلهای داخل Folder مخفی زیاد باشد ، علاوه بر دردسر فراوانی که این کار داشته در عمل شما به جای حل مشکل صورت مسئله را پاک کرده اید …
پس چاره کار چیست ؟
با ما همراه باشید تا راه حل بهتر و ساده تری رو برایتان معرفی کنیم .
برای این کار می بایست از DOS و دستور Attrib کمک بگیرید .
۱) ابتدا در کادر Run عبارت cmd را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره سیستم عامل DOS بازگشایی شود .
حال عبارت فوق را تایپ کنید :
Attrib –h –s /d /s
»» دقت داشته باشید بین Attrib و –h و –s حتما می بایست یک Space یا بیشتر بزنید همچنین بین – و حروف h و S فاصله خالی وجود ندارد .
و سپس کلید Enter را بزنید .
سپس منتظر بمانید تا تمامی Folder های مخفی به حالت اولیه بازگردند . این کار بسته به تعداد Folder ها و فایلهای موجود در آن چند ثانیه یا چند دقیقه زمان خواهد برد.
همچنین اگر تنها قصد دارید تا Folder خاصی را به حالت اولیه بازگردانید می توانید با درج نام Folder ، محدوده عملیات را تنها به همان Folder خاص محدود کنید . به طور مثال اگر قصد داشته باشیم تا یک فولدر با نام shahvar را که در درایو D قرار دارد از حالت مخفی خارج کنیم شکل دستور به شکل زیر است :
Attrib –h –s /d /s shahvar
توضیح اینکه : دستور Attrib برای اختصاص دادن یا ندادن قابلیتهای سیستمی ، مخفی و آرشیو به فایلها در سیستم عامل DOS است . سوئیچ –h فایلها/فولدرها را از حالت hidden و سوئیچ –s فالیها/فولدرها را از حالت سیستمی خارج می کند .