مدار نياز به توضيح خاصي ندارد جز اينکه توسط مقاومت R2 ميتوانيد سرعت حرکت LED ها را تغيير دهيد.همچنين با افزايش ظرفيت خازن C1 سرعت کاهش مي يابد.

نقشه

شماتيک مدار رقص نور ده کاناله

 

ليست قطعات :
قطعه
تعداد
توضيحات
قطعه مشابه
R1 1 مقاومت 1 مگا اهم  
R2 1 100K پتانسیومتر  
R3 1 1K 1/4W مقاومت اگر از LED آبی استفاده میکنید از مقاومت 220 اهمی استفاده شود.
C1 1 0.1uF 16V خازن سرامیکی  
U1 1 4011 CMOS NAND Gate  
U2 1 4017 CMOS Counter  
LED1-10 10 LED به رنگ دلخواه



تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:48 | نویسنده : علی اکبری |

فرستنده FM


توسط  دو ترانزيستور يک فرستنده FM طراحي شده که داراي بردي معادل با 100 متر با ولتاژ تغذيه 9 ولت خواهد بود.ودر صورتي که ولتاژ ورودي 12 ولت باشد اين برد به 120 متر افزايش پيدا ميکند.سلف هاي مدار 5 دور سيم يک با قطر 4 ميليمتر هسته هوا هستند براي پيچاندن اين سلف ها ميتوانيد از لوله داخلي خودکار استفاده کنيد و پنج دور سيم را بروي آن بپيچانيد وسپس لوله خودکار را در بياوريد.

خازن تريمر C5 جهت تنظيم محدوده فرکانسي فرستنده ميباشد(88-108MHz). يک خازن 0.1 ميکرو فارادي راجهت باي پس کردن باطري بهتر است بصورت موازي با باطري قرار دهيد.

 

نقشه

 

 FM شماتيک مدار فرستنده

 

مدار چاپي و نحوه چيدمان قطعات

نقشه مدار چاپي و نحوه چيدمان قطعات بر روي آن

 

ليست قطعات :

قطعه
تعداد
توضيحات
قطعه مشابه
C1 1 0.001uf خازن الکترولیک  
C2 1 5.6pf خازن الکترولیک  
C3,C4 2 10uf خازن الکترولیک  
C5 1 3-18pf Adjustable Cap  
R1 1 270اهم  1/8W مقاومت 270اهم 1/4W مقاومت
R2,R5,R6 3 4.7k 1/8W Resistor 4.7K 1/4W مقاومت
R3 1 10k 1/8W Resistor 10K 1/4W مقاومت
R4 1 100k 1/8W مقاومت 100K 1/4W مقاومت
Q1, Q2 2 2N2222A NPN ترانزیستور 2N3904
L1, L2 2

5 دور سيم

 
MIC 1 ميکرفن خازني  




تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:47 | نویسنده : علی اکبری |

اين مدار با استفاده از ولتاژ 12 ولت لامپ مهتابي را روشن مي نمايد.جهت کار کردن با اين مدار حتي نيازي به لامپ با رشته سالم نيست و لامپهاي معيوب را نيز ميتوان توسط اين مدار روشن نمود.ترانزيستور Q1 حتما بايستي بر روي گرما گير نصب شود.

نقشه

شماتيک راه انداز لامپ مهتابي

 

ليست قطعات :
قطعه
تعداد
توضيحات
قطعه مشابه
C1 1 100uf 25V خازن الکترولیت  
C2,C3 2 0.01uf 25V خازن سرامیکی  
C4 1 0.01uf 1KV خازن سرامیکی  
R1 1 1K 1/4W مقاومت  
R2 1 2.7K 1/4W مقاومت  
Q1 1 IRF510 MOSFET  
U1 1 TLC555 Timer IC  
T1 1 6V 300mA ترانسفورمر  
LAMP 1 4W لامپ مهتابی



تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:45 | نویسنده : علی اکبری |

چشمک زن همه فن حریف!
 

مدار چشمک زن جاسازی شده در دوشاخه برق

 

به دلیل کوچک بودن این مدار از آن در جاهای مختلف بنا به سلیقه و نیاز خود استفاده کنید. مثلا من این مدار را در دوشاخ برق قرار دادم و بعنوان تستر برق شهر استفاده کردم. از دیگر کاربردهای این مدار میتوان به :

- تستر فیوز برق شهر، به این صورت که با موازی بستن این مدار با فیوز به محض اینکه فیوز بسوزد مدار شروع به کار میکند و شما براحتی میتوانید متوجه فیوز معیوب شوید.

- در مداراتی که با برق شهر سر و کار دارند، از این مدار میتوان بعنوان نشانگر وجود برق شهر در مدار استفاده نمود.

- تستر شبکه مخابرات و مشغول بودن خط، به دلیل اینکه این مدار به ازای ولتاژهای بالای 35 ولت ( چه متناوب و یا مستقیم ) کار میکند و  از طرفی ولتاژ خطوط تلفن در حالت عادی ولتاژی در حدود 50 ولت مستقیم دارند. لذا با قرار دادن این مدار بصورت موازی با خطوط تلفن میتوان از وجود ولتاژ در خط اطمینان حاصل نمود از طرفی زمانیکه خط تلفن مشغول باشد، ولتاژ آن به حدود 6 ولت کاهش پیدا میکند که در این حالت مدار چشمک نخواهد زد و شما بسادگی میتوانید متوجه مشغول بودن خط بشوید.



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:43 | نویسنده : علی اکبری |

  مدارتقویت کننده صوت
بایک مدار تقویت کننده صوتی آشنا شوید .

قطعات مورد نیاز

  1. 2 عدد خازن 100nf
  2. 3 عدد خازن 0.1UF
  3. 1 عدد خازن 220UF
  4. 1 عدد پتانسیومتر 10K
  5. منبع تغذیه 9 ولت
  6. 1 عدد مقاومت 2.2 کیلو اهم
  7. 1 عدد خازن 47nf
  8. 1 عدد مقاومت12 اهم
  9. 1 عدد آیسی LM386
  10. برد بورد
  11. میکروفن خازنی یا کپسول دهنی گوشی تلفن
  12. بلندگو 8 اهم تا رنج 1 وات



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:37 | نویسنده : علی اکبری |

 

 

   

AMLOVEMN@YAHOO.COM





تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 10:3 | نویسنده : علی اکبری |

انگیزه، حالات درونی فرد است که موجب تداوم رفتارش تا رسیدن به هدف می‌شود. انگیزه ارتباط مستقیم و مثبت با پیشرفت تحصیلی دارد.

به همین علت علاوه بر آنکه انگیزه وسیله‌ای برای پیشرفت تحصیلی در نظر گرفته می‌‌شود، گاهی از آن به عنوان هدف نیز نام برده می‌شود، زیرا با افزایش انگیزه، پیشرفت تحصیلی نیز پدید می‌آید.

از آنجا که هوش و استعداد تحصیلی به‌عنوان دو عامل اساسی در پیشرفت تحصیلی، کمتر تحت تأثیر معلم یا مربی واقع می‌شود، سعی بر آن است که با افزایش انگیزه دانش‌آموزان حداکثر بهره‌وری از هوش صورت گیرد. زیرا در حالت مساوی برابری هوش و استعداد تحصیلی افراد، مشاهده شده است که پیشرفت تحصیلی افراد با انگیزه چشمگیرتر بوده است. با وجود آنکه معلمان در تغییر هوش و استعداد تحصیلی نقش چندانی ندارند، ولی می‌توانند در بالا بردن انگیزه دانش‌‌آموزان مفید واقع شوند.

انگیزه به دو نوع درونی و بیرونی قابل تقسیم است. از انگیزه بیرونی می‌توان به تقویت‌کننده‌هایی چون پول، تائید، محبت، احترام، نمره و از تقویت‌کننده‌های درونی می‌توان به رضایت خاطر و احساس خوب از یادگیری اشاره کرد.

آنچه که بیشتر موجب رفتار خود‌جوش می‌شود، انگیزه درونی است. هدف عمده فعالیت‌های پرورشی معلم یا مربی این است که دانش‌آموز به تدریج از انگیزه‌های بیرونی به سمت انگیزه‌های درونی هدایت شود.

تفاوت اساسی افراد دارای انگیزه درونی با افراد دارای انگیزه بیرونی این است که افراد با انگیزه درونی احساس کفایت بیشتری در خود دارند و کمتر به دیگران اجازه می‌دهند که محرک رفتارشان شوند. این گروه از دانش‌آموزان، خود تعیین کننده رفتارها هستند و به خاطر کفایتی که در خود احساس می‌کنند، باور دارند که می‌توانند با رفتارشان بر محیط خود تأثیر بگذارند.

این گروه از دانش آموزان با انگیزه درون‌گرا، تصورشان این است که موفقیت و عدم موفقیت در تحصیل به خاطر نحوه رفتار صحیح یا غلط خودشان است.

اما برخلاف آنها، دانش‌آموزان باانگیزه برون‌گرا، احساس بی‌کفایتی یا کفایت کم داشته و همواره تصور می‌کنند که موفقیت آنها تحت تأثیر عوامل محیطی نظیر:

معلم و سوالات سخت است. این گروه از دانش‌آموزان حتی اگر درس بخوانند، باز هم موفقیت چندانی نخواهند داشت. چرا که اندک تلاش آنها به خاطر همان انگیزه‌های بیرونی، همچون فرار از تنبیه یا کسب خواست معلم است. اینان در صورت کسب موفقیت اندک هم آن را به شانس و تصادف نسبت می‌دهند و نه به تلاش و استعداد خود.
 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 14 مهر 1391 | 9:55 | نویسنده : علی اکبری |

خلاقیت


 

 

 

 

خلاقیت به عنوان یک نیاز عالی بشری درتمام ابعاد زندگی او مطرح است. تمام موفقیت ها و پیشرفت های انسان در گرواندیشه بارور، پویا و موثراوست. برای ظهور و تقویت خلاقیت، باید به سه عنصر ویژگی های افراد، آموزش و انگیزه افراد توجه نمود. همه افراد از ویژگی های مختلفی برخوردارند که باعث می شود آن ها بتوانند قلمرو مهارت های خود را در راه جدیدی به کار اندازند. این ویژگی ها را می توان با آموزش گسترش داد. عامل سوم انگیزه می باشد که همان میل به کار، به خاطر نفس کار است.

محل تقاطع این سه عامل، ترکیب پر قدرتی را به وجود می آورد که فرد را به سوی خلاقیت سوق می دهد. امروزه در عصر گسترش روز افزون علوم و فنون، مسئله ای که بیش از هر چیز توجه کارگزاران جوامع را به خود جلب کرده است، نوآوری ها و خلاقیت های ذهنی و شناسایی و هدایت منابع خلاقیت می باشد. در این میان کودکان و نوجوانان به عنوان ارزشمند ترین سرمایه های هر جامعه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

 

 

 



ادامه مطلب
تاريخ : 13 مهر 1391 | 18:21 | نویسنده : |

مقدمه

آرامش زندگی در گرو برآوردن نیازهاست. نیازها به طور کلی به 5 گروه تقسیم می‌شوند:

  • نیازهای فیزیولوژیکی
  • نیاز به امنیت
  • نیازهای اجتماعی
  • نیاز به احترام
  • نیاز به خودیابی

که بترتیب نیازهای اولی نیازهای رده پایین و نیازهای آخری نیازهای رده بالا به حساب آمده و نیاز به خودیابی حد بالای نیازهاست.
برآورده شدن مناسب نیازها شرط لازم برای بوجود آمدن آمال و آرزوهاست. به عنوان مثال یک فرد گرسنه و آواره هرگز به فکر پرواز بر فراز کوهها نخواهد افتاد. بسیاری نیز معتقدند که خلاقیت در نیاز متولد می‌شود همانگونه که بسیاری از اختراعات بزرگ نه محصول تعریف مشکلی خاص بلکه برای برآورن نیازی خاص به وجود آمده‌اند.

اصول اولیه خلاقیت

به طور کلی خلاقیت فرایندی است که طی زمان ادامه داشته و ابتکار، انطباق‌پذیری و تحقق از خصوصیات بارز آن به شمار می‌آیند و می‌تواند جوابگویی برای مشکلات باشد. برخی از محققان اصولی برای مشخص شدن مرزهای خلاقیت تعریف نموده‌اند: اول اینکه خلاقیت متضمن پاسخ یا مفهومی نو باشد یا آنکه احتمال وقوع آن بسیار کم باشد. اما باید توجه داشت که نو بودن و اصالت با آنکه شرط لازم خلاقیت است اما کافی نیست. زمانی یک پاسخ را می‌توان بخشی از یک فرایند خلاقیت به شمار آورد که تا اندازه‌ای با واقعیت مطابقت داشته یا اصولاً واقعی باشد. دوم خلاقیت باید گره‌ای را بگشاید یا با وضعیتی تناسب داشته و یا مقصود معینی را برآورد. سوم، خلاقیت واقعی مشروط به دوام آن بینش ابتکاری، ارزیابی و تفسیر و رشد آن باشد. در جمله‌ای کوتاه می‌توان اینگونه بیان کرد «خیلی‌ها ایده‌های خوب دارند اما عده کمی آنها را عملی می‌کنند». همچنین یکی از عواملی که معمولاً با خلاقیت مربوط می‌دانند موضوع هوش است.


 



ادامه مطلب
تاريخ : 13 مهر 1391 | 9:50 | نویسنده : |

سه عامل بوده است :

1 نا كارآمدي نظام فعلي ارزشيابي

2 نظريه هاي جديد يادگيري

هر چيزي كه فرد براي خودش بسازد آن ماندگار خواهد بود.

3 گستردگي اهداف آموزش و پرورش

-معرفي هوشهاي چند گانه

-خودشناسي

-همدلي

صبر و استقامت نداريم معاشرت ما ضعيف است- مشاركت ما ...

-خود رهبري

بچه هاي ما چقدر مي توانند خودشان را اداره كنند.

-توجه به عملكرد و مهارت



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:46 | نویسنده : علی اکبری |

ارزشيابي:

نگرش كنوني علماي تعليم و تربيت به ارزشيابي پيشرفت تحصيلي به عنوان مكمل موثر آموزش و فرآيند ياددهي – يادگيري ، مباحث نوين و پويا در زمينه ي ارزشيابي را به همراه داشته است.

در ديدگاه هاي نوين ارزشيابي تحصيلي ، جايگاهي براي تنش و اضطراب دانش آموز در مقابل واژه ي هميشگي “ امتحان ” وجود ندارد ،بلكه امتحان در قالب جديد “ ارزشيابي پيشرفت تحصيلي ” با تاكيد بر انواع آن و با واژگاني نو و پويا و ارائه ي سا ز و كارهاي منطبق با فلسفه ي تعليم و تربيت و در راستاي تحقق اهداف آموزش و پرورش معرفي مي گردد .

موجي كه در سالهاي اخير با تغيير آئين نامه امتحانات دوره هاي ابتدايي و راهنمايي تحصيلي آغاز گرديد ، در همين راستا ارزيابي شده و ضمن آنكه تعداد دفعات امتحان يا آزمون پاياني را از 3 به 2 نوبت تقليل داد ، واژه هاي مترقي ( ارزشيابي مستمر )‌و ( فعاليتهاي خارج از كلاس ) را به ميدان آموزش و پرورش عمومي وارد نموده ، فصلي جديد در ارتباط با ارزشيابي پيشرفت تحصيلي را گشود .

در اين مقوله بر آنم تا با تكيه بر مطالعات انجام گرفته در راستاي ارزشيابي توسط صاحب نظران و اساتيد گرامي ، به بحث پيرامون ارزشيابي به مفهوم واقعي آن بپردازم .

اميد كه اين تلاش در تحقق اهداف آموزش و پرورش عمومي و نيز تنوير افكار معلمان محترم در رابطه با ارزشيابي پيشرفت تحصيلي موثر واقع گردد.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:43 | نویسنده : علی اکبری |

زمان مدرسه بهترین زمان برای بچه هاست تا با تغذیه سالم و فعالیت بدنی آشنا شوند تا بتوانند در آینده شیوه زندگی سالمی برای خود برگزینند. بچه ها در این سن خیلی سریع یاد می گیرند و همچنین تحت تاثیر دوستان و تبلیغات هستند. بچه ها برای داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم، نیاز به انواع و اقسام مواد غذایی دارند. میزان فعالیت بدنی آنها در روز، مقدار خورد و خوراک آنها را تعیین میکند. خیلی از بچه ها در این سن ایرادگیر هستند، اما وقتی سرشان گرم باشد و فعالیت داشته باشند، خوردن تنقلات برای بالا نگه داشتن سطح انرژیشان بسیار مهم است. یک وعده تنقلات بین روز و یک وعده بعد از اتمام مدرسه برای آنها لازم است.

اهمیت صبحانه

تشویق و ترغیب بچه ها به خوردن صبحانه بسیار خوب است. داشتن خواب کافی و باکیفیت در شب و به دنبال آن یک صبحانه خوب و مقوی، به بچه ها کمک می کند فعال باشند و بتوانند در مدرسه روی درسهای خود خوب تمرکز کنند. صبحانه همچنین کمک می کند که بچه ها در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنند. شما می توانید الگوی خوبی برای فرزندان خود باشید. اگر شما صبحانه بخورید بچه ها هم از شما یاد میگیرند. یک کاسه سیریال صبحانه به همراه میوه های تازه و شیر می تواند نقطه شروع خوبی برای همه اعضای خانواده باشد.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:40 | نویسنده : علی اکبری |

الكتريسيته و اتم ( Electricity & Atom )

ماده : ( Matter ) :

ماده را مي توان بطور خلاصه چنين تعريف نمود :

هر آنچه كه حجم و فضا را اشغال نمايد ماده نام دارد . يا به عبارت ديگر هر چيزي را كه مي توان ديد يا احساس كرد يا بكار برد ماده ناميده مي شود .

ماده به سه صورت ديده مي شود :

1-مايع ( liquid ) : مثل آب ، الكل ، بنزين و ....

2- گاز ( Gas ) : مثل اكسيژن ، هيدروژن ، هليوم

3- جامد ( Solid ) : مثل آهن ، مس ، سنگ و ...

مواد از عناصر تشكيل يافته اند امروزه 108 عنصر ( Element ) شناخته شده است كه 11 عنصر از آنها را بشر ساخته و 97 عنصر بطور طبيعي يافت مي شود . البته روند توليد عناصر جديد متوقف نشده است .

از طلا ، اكسيژن ، جيوه ، هيدروژن ، مس ، و ... مي توان به عنوان عناصر نام برد .

بايد توجه داشت كه مواد ممكن است از تركيب دو يا چند عنصر حاصل شوند كه نه تنها ماده حاصله هيچ شباهتي به عناصر تشكيل دهنده ندارد بلكه خواص كاملا متفاوتي با خواص عناصر اوليه خود دارد .

مثال : آب يك ماده است كه از تركيب عناصر اكسيژن و هيدروژن به وجود آمده است در حاليكه به اكسيژن و هيدروژن شباهتي ندارند و يا نمك طعام كه كلرو سديم مي باشد كه از كلرو سديم تشكيل شده است . هيچ شباهتي با كلر و سديم ندارد.

مولكول : (Molocul ) :

كوچكترين ذره ممكن است از هر جسم را كه هنوز خاصيت جسم اصلي را داشته باشد مولكول مي نامند



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:37 | نویسنده : علی اکبری |

 فرآیندایجاد کارگاه خانگی

یک فکر بکر  به دلیل آن که ایجاد گارگاه های خانگی ضامن تکامل مهارت ها و شکوفایی استعدادها از مدرسه تا زندگی و یکی از اهداف مهم و بلند مدت آموزش حرفه و فن در مدارس راهنمایی است پیشنهاد می شود در کتب حرفه و فن اول و دوم و سوم پس از تدریس واحد یکم و برای اجرای تمرین عملی آن واحد و ایجاد زمینه ی یادگیری مضاعف در دیگر واحدهای درسی کتاب ، بحث مستقلی تحت عنوان " فرآیندایجاد کارگاه خانگی " در کتاب تدوین و توسط دبیر محترم حرفه و فن به شرح زیر تدریس گردد و در پایان تدریس به عنوان کار عملی با همکاری گروه خانواده فراگیران ملزم به طراحی و ایجاد گارگاه خانگی در حد توان و امکانات باشند و گزارش انجام آن فعالیت خانگی را همراه با یک قطعه عکس از آن در بخش سوم دفتر حرفه و فن که به همین منظور اختصاص یافته ثبت نمایند و دبیر محترم در مورد این گزارش حساسیت ویژه نشان داده و با تشویق فراگیران و خلاقیت ِ خود زمینه ی لزوم ایجاد گارگاه های خانگی را فراهم نماید و در صورت امکان دانش آموزان کلاس از بهترین و مجهز ترین گارگاه خانگی بازدید کنند .



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:35 | نویسنده : علی اکبری |

حرفه وفن بروکس فیلیپ
ناشر فنی ایران عنوان کتاب حمل و نقل
مترجم زند باف
چکیده: اختراع چرخ و رام كردن حيوانات در حدود5500 سال پيش، اتفاق بزرگي در تاريخ زندگي بشر بود. قبل ازآن، كم‌تركسي به سفرهاي دور مي‌رفت وسفرهاي ضروري هم بسيار سخت بودند. نخستين چرخ دستي را چيني‌ها اختراع كردند. آن‌ها توانستند به كمك آن بارها، انسان‌ها و ... را از نقطه‌اي به نقطة ديگر ببرند. پس از آن، روز به روز وسايل جديدي ساخته شدند تا اين كه حدود 100 سال پيش، اختراع اتومبيل چهرة جهان را دگرگون ساخت. كتاب حاضر تاريخچة حمل ونقل، اتومبيل، موتورسيكلت، قايق، زيردريايي و ... و نقش هركدام در زندگي انسان‌ها را با استفاده ازتصوير و مطالب مناسب توضيح داده است .


نام کتاب دنياي هنر آشپزي با مايكروفر (1) مترجم جهانگيري ، فريد، ناشر فرین چکیده: اين كتاب براي كساني كه وقت كافي براي آشپزي ندارند، تدوين شده است. همراه با دستورالعمل و تصويرهاي رنگي. نحوة درست كردن مجموعه‌اي از غذاهاي خوشمزه مانند: سوپ، پيش‌غذا، برنج، ميرزا قاسمي، مرغ، خوراك ماكاروني، .خوراك گوشت بره، ته چين مرغ و زردآلو را به خوانندگان آموزش مي‌دهد .

عنوان کتاب: دنياي هنر آشپزي با مايكروفر (2) مترجم: ذاكري ، اكرم ناشر: حافظ چکیده: اگر از آشپزي زياد سر در نمي‌آوريد، يا وقت آشپزي نداريد، اين كتاب به شما كمك خواهدكرد كه مجموعة جديدي از انواع پيش‌غذاها، ساندويچ، سوپ، غذاهاي گوشتي، مرغ، ماهي، ميگو، سبزيجات،كيك و دسرهاي خوشمزه را با استفاده از مايكروفر درست كنيد. دستورالعمل هريك از موارد ياد شده، همراه با تصويرهاي رنگي آمده است.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:31 | نویسنده : علی اکبری |

تعريف سيستم :

تعاريف زيادي براي سيستم ارائه شده است که يکي از دلايل اين تنوع ، ديدگاه و نوع سيستمهاي مورد مطالعه توسط ارائه کننده تعريف است .

1.      سيستم ، مجموعه اي از اجزاء است که در يک رابطه منظم با يکديگر فعاليت مي کنند .

2.      سيستم ، مجموعه اي از اجزاء مرتبط است که در راستاي دستيابي به مأموريت خاصي ، نوع و نحوه ارتباط بين آنها بوجود آمده باشد .

3.      سيستم ، مجموعه اي است از متغيرها که بوسيله يک ناظر (Observer) انتخاب شده اند . اين متغيرها ممکن است اجزاء يک ماشين پيچيده ، يک ارگانيسم يا يک موسسه اجتماعي باشند .

طبق تعريف فوق که توسط اشبي در سال 1960 ارائه شده ، سه موضوع متفاوت وجود دارد :

·        يک واقعيت (شئ مشاهده شده )

·        يک برداشت (درک) از واقعيت

·        يک بيان (نمايش) از برداشت صورت گرفته

اشبي ، اولي را Machine  ، دومي را System و سومي را Model مي ناميد .



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1391 | 20:26 | نویسنده : علی اکبری |

تزاوَرُوا تحـابـوا و تصـافحُـوا و لا تحـاشمـوا
به دیدن یكدیگر روید تا یكدیگر را دوست داشته باشید و دست یكدیگر را بفشارید و به هم خشم نگیرید.

(بحارالانوار،ج78،ص 347)

(حدیث 2) حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:

من اصعد الی الله خالص عبادته اهبط الله عزوجل الیه افضل مصلحته
 كسی كه عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

(بحار الانوار ، ج 70، ص 249 )

(حدیث 3) حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:

 ان السعید، كل السعید، حق السعید من أحب علیا فی حیاته و بعد موته
همانا سعادتمند(به معنای) كامل و حقیقی كسی است كه امام علی(ع) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.

(مجمع‌ الزوائد علامه‌ هیثمى‌ ، ج‌ 9 ، ص‌ 132)



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 8 مهر 1391 | 20:1 | نویسنده : علی اکبری |

برچسب ها :

نقاشی های انگشتی, نقاشی هنری, نقاشی, هنری, انگشتی, نقاشی های هنری, نقاشی های با انگشت

 

نقاشی های با انگشت

نقاشی با انگشت ، نقاشی انگشتی ، عکس های نقاشی

 

.



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 8 مهر 1391 | 1:26 | نویسنده : علی اکبری |

برچسب ها : فال اشکال هندسی, اشکال هندسی, اشکال, هندسه, اشکال هندسه, فال, فال مربع, فال مستطیل, فال از روی

اشکال هندسی

شاید شما هم جزو افرادى هستید که در دوران تحصیل درس هندسه برایتان هیچ جذابیتى نداشته و احتمالاً از شنیدن نام آن بیزارید ولى چند لحظه این موضوع را فراموش کنید. بعد ساده ترین اشکال هندسى را به خاطر بیاورید؛ مربع، مستطیل، مثلث، دایره و منحنى. سپس خیلى سریع و بدون اینکه زیاد به مغزتان فشار بیاورید شکلى را انتخاب کنید که بیشتر از همه مى پسندید. در حقیقت یک تست روانشناسى پیش روى شما قرار دارد که با توجه به انتخابتان بسرعت نشان مى دهد شما در زندگى چه جور آدمى هستید و در چه مشاغلی احتمال موفقیتتان بیشتر است!

 



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 8 مهر 1391 | 1:23 | نویسنده : علی اکبری |
تاريخ : شنبه 8 مهر 1391 | 1:0 | نویسنده : علی اکبری |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • قالب وبلاگ