زندگی نامه فردوسی شاعر نامدار ایران

  زندگی نامه فردوسی,بیوگرافی فردوسی,زندگی نامه ابوالقاسم فردوسی

 

زندگی نامه فردوسی

بر پایهٔ دیدگاه بیشتر پژوهشگران امروزی، فردوسی در سال ۳۲۹ هجری قمری برابر با ۳۱۹ خورشیدی (۹۴۰ میلادی) در روستای پاژ در شهرستان توس در خراسان دیده به جهان گشود. نام او همه جا ابوالقاسم فردوسی شناخته شده‌است. نام کوچک او را در بن‌مایه‌های کهن‌تر «حسن» نیز نوشته‌اند. پدرش از دهقانان طوس بود که ثروت و موقعیت قابل توجهی داشت. وی از همان زمان که به کسب علم و دانش می پرداخت، به خواندن داستان هم علاقه مند شد .

 


موضوعات مرتبط: زندگي علما و دانشمندان

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 22 دی 1393 | 10:33 | نویسنده : علی اکبری |

زندگی نامه لئوناردو داوینچی

  لئوناردو داوینچی,زندگی نامه لئوناردو داوینچی,بیوگرافی لئوناردو داوینچی

در مورد لئوناردو داوینچی چه میدانید؟
دوران کودکی
لئوناردو داوینچی در سال ۱۴۵۲ در یک روستای توسکانی زاده شد. او فرزند نامشروع یک ثروتمند، با نام پیرو فرانسیسو دی انتونیو داوینچی و یک زن دهقان به نام کاترین بود. در مورد دوران کودکی لئوناردو اطلاعات زیادی در دست نیست. او ۵ سال اول زندگی خود را با مادرش گذراند، سپس در سال ۱۴۵۷ نزد خانوادهٔ پدرش، پدربزرگ، مادربزگ و عمویش زندگی کرد. پدر او با یک دختر شانزده ساله ازدواج می‌کند، همسر دوم پدرش لئوناردو را خیلی دوست می‌داشت اما در سن جوانی درگذشت.

او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه دهکدۀ محل سکونتش گذراند. با اینکه در مدرسه چندان موفق نبود، ولی شور و هیجان زیادی نسبت به طبیعت نشان می‌داد. داوینچی به صورت غیر رسمی هندسه و ریاضیات را نیز آموخت. وقتی او شانزده ساله بود پدرش برای بار دوم با دختر بیست ساله‌ای به نام فرانسسکا لنفردینی ازدواج کرد.

  لئوناردو داوینچی,زندگی نامه لئوناردو داوینچی,بیوگرافی لئوناردو داوینچی

 خانه دوران کودکی لئوناردو داوینچی


موضوعات مرتبط: زندگي علما و دانشمندان

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 22 دی 1393 | 10:31 | نویسنده : علی اکبری |

زندگی نامه شیخ بهایی

 

زندگینامه شیخ بهایی

 

 شیخ بهاء الدین ، محمدبن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی دانشمند بنام دوره صفویه است. اصل وی از جبل عامل شام بود. بهاء الدین محمد ده ساله بود که پدرش عزالدین حسین عاملی از بزرگان علمای شام بسوی ایران رهسپار گردید و چون به قزوین رسیدند و آن شهر را مرکز دانشمندان شیعه یافتند، در آن سکنی گزیدند و بهاءالدین به شاگردی پدر و دیگر دانشمندان آن عصر مشغول گردید.

 
مرگ این عارف بزرگ و دانشمند را به سال ۱۰۳۰ و یا ۱۰۳۱ هجری در پایان هشتاد و هفتمین سال حیاتش ذکر کرده اند.وی در شهر اصفهان روی در نقاب خاک کشید و مریدان پیکر او را با شکوهی که شایسته شان او بود ، به مشهد بردند و در جوار حرم هشتمین امام شیعیان به خاک سپردند.


موضوعات مرتبط: زندگي علما و دانشمندان

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 22 دی 1393 | 10:25 | نویسنده : علی اکبری |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • قالب وبلاگ